Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Кентъки

Имоти за продажба в Кентъки

Кентъки е щат в Югоизточната част на Съединените щати, където Франкфорт е неговата столица, граничещ на север с Охайо, Илинойс и Индиана, на юг с Тенеси, на изток от Вирджиния и на запад с влажни от Мисури и източно от Апалачите. Най-големият град в щата, Луисвил, е домакин на Кентъки Дерби, известната конна надпревара в Чърчил Даунс.

Търсите имот за продажба в Кентъки и бихте искали информация за пазара на недвижими имоти?

Трябва да знаете, че след рекордната година през 2017 г. пазарът на недвижими имоти в Кентъки продължи силния си ръст в продажбите и повиши стойностите си през януари.

 Общите продажби на имоти за продажба в Кентъки през януари бяха втората най-висока стойност, регистрирана през януари. Въпреки че продажбите на жилища леко са намалели през първия месец на годината, активността е все още силна в много части на държавата и е на исторически връх, въпреки потиснатите нива на запасите. Тази година трябва да продължи да се наблюдава добро движение на пазара и ще се увеличи още повече, ако броят на домовете за продажба се увеличи, особено чрез ново строителство.

 Средните цени на имоти, продавани в Кентъки, се увеличават с 4,6% през януари, което води до най-високата средна цена.

 Общата липса на жилища и влиянието й върху по-високите цени на жилищата промениха продажбената активност в голяма част от САЩ миналия месец. Макар че добрата новина е, че трафикът на купувачите е дори по-силен, отколкото в началото на миналата година, продажбите на национално ниво не са следвали курса и са останали далеч назад през януари. Ясно е, че твърде много пазари сега стават все по-недостъпни и отчаяно се нуждаят от нови инвентаризации, за да облекчат бързото покачване на цените.

 В Кентъки обаче достъпността е по-малко проблематична, отколкото в много части на страната. В трите най-големи градски области, Луисвил, Лексингтън и северен Кентъки, средните цени на жилищата все още бяха с 30-35% по-ниски от тези в Съединените щати като цяло.

Пазарът на имоти за продажба в Кентъки ще стане по-конкурентен с променящото се време, купувачите продължават да търсят имот за продажба в Кентъки и обещанието за по-високи лихвени проценти остава на хоризонта. Кой планира да купи имот за продажба в Кентъки тази пролет трябва да получи ипотека скоро и, обратно, продавачите, които ще цитират дома си през пролетта или лятото, трябва да започнат подготовката си сега, за да е готова, когато пристигне в момента обява. Тъй като икономиката е в добра форма, предсказвам, че имотите в Кентъки ще продължат да се движат стабилно през цялата година.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 9538

За продажба Земеделска земя, Кентъки, Adair County, Frankfort, Frankfort

843,329.93BGN
За продажба
Земеделска земя

165921113 m²
40 + акра земя с много големи дъбове и
UNAVAILABLE
Cod. 6380

За продажба Къща в стопанство, Кентъки, Allen County, Muldraugh, 203 Basham Court

116,071.22BGN
За продажба
Къща в стопанство

1242 m²
203 Basham съд Muldraugh, KY 40155
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB